Hos Enco VSS & Sprinkler har vi fokus på, at vores sprinkleranlæg skal redde liv, værdifulde aktiver og reducere forsikringspræmien. Denne målsætning sikrer præcist og grundigt arbejde, når vi projekterer, installerer og tester vores anlæg i alle former for bygninger og industrielle anlæg.

Vores dygtige og rutinerede ingeniører og montører samarbejder med kundens rådgiver og sørger for, at anlæggene er driftssikre, veldimensionerede til bygningstypen og følger den pågældende risikoklasse.

Vi sørger for, at vores sprinklerafdeling er opdateret med nødvendigt udstyr, der sikrer kommunikation med alle aktører involveret i projektet – om det så er udbydere, arkitekter eller rådgivere.

Servicering af kunden

Service anser vi som værende en naturlig del af vores arbejde. Dette indebærer, at vi er med i planlægningsprocessen, som gør, at vi ved lige præcis, hvilke typer og fabrikanter af sprinkleranlæg, der passer bedst til kunden. Vi gør nemlig en stor ære af at være opmærksomme på, hvilken type sprinkleranlæg der passer til den enkelte kundes projekt.

Sammen med projektering, installation og test af anlæggene tilbydes også en servicekontrakt. Her medfølger årlige eftersyn, hjælp til tilpasning og udvidelse af anlægget i forbindelse med eventuelle ændringer i virksomhedsbygningens form og muligheden for at komme i kontakt med os døgnet rundt uanset, hvad situationen måtte være.

Kontakt os

Ring, mail eller udfyld formularen
Vi vil gerne hjælpe dig!

ENCO VVS & SPRINKLER A/S er ISO 9001 kvalitetscertificeret.

Psykiatrisk Center Ballerup

Installation af sprinkleranlæg

Vores mange års erfaring og ekspertise med industrielle installationer og leveringer af procestekniske anlæg af forskellige kapaciteter resulterer i en skræddersyet løsning til kunden. Vi udfører alle former for opgaver, der involverer svejsning og smedning og udvælger de rette produkter og materialer, sådan kundens projektanlæg lever op til formåls- og kvalitetskrav.

Det første og største fokus er altid den enkelte kunde og derfor skal installationen også foregå efter deres behov. Derfor sørges der også altid for, at alt er dokumenteret, sådan de altid har muligheden for at bevise, at deres anlæg overholder alle krav pålagt det.

Der følges løbende op på installationerne til den grad, som aftalen lyder på. Det sikrer et klart overblik for kunden og klarlægger, at det hele er sket problemfrit og anlægget er klart til sikker drift.

Energirenovering af installationer

Hvis kunden ønsker energirenovering af nye eller eksisterende installationer, så har vi erfarne energivejledere, der kan hjælpe med at finde den bedste løsning. De tager en helhedsvurdering af virksomheden og sparrer løbende for at sikre fuld forståelse for processen.

Inden vi sætter gang i arbejdet, finder vi altid først frem til, om energioptimeringen af sprinkleranlægget er en god investering. Førsteprioriteten er en god kundeoplevelse og derfor kan de også forvente løsninger i høj kvalitet.

Krav til sprinkleranlæg

Et sprinkleranlæg er sat i en bygning for at redde liv og værdier – derfor er der også pålagt strenge regler. Installationer kan være meget komplekse i natur og kravene til arbejdet strækker sig over alt fra projektering til VVS-arbejde.

Det perfekte anlæg er ét, der er sensitivt nok til at reagere hurtigt og korrekt, når der opstår brand, men som stadig ikke er så sensitivt, at det skaber overflødige alarmeringer til brandvæsenet og politiet.

Hos Enco VVS & Sprinkler er det ikke til diskussion, at alle reglerne skal følges til punkt og prikke. Du kan læse mere om bygningsreglementet, som er udarbejdet af Erhvervs- og Byggestyrelsen, hvis du er interesseret.

Hvornår er et anlæg nødvendigt?

Det er ikke alle bygninger, der per lovkrav har brug for et sprinkleranlæg. Det kan nemlig afhænge af en masse forskellige faktorer.

Hvis en kunde er i tvivl om noget vedrørende regler og lovkrav til de forskellige anlæg, så er de velkomne til at kontakte os.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.