Hos Enco VVS & Sprinkler er vores hovedfokus at sikre, at vores trapperumssprinklere og andre brandslukningssystemer kan redde liv, værdier og mindske forsikringspræmier. Dette opnår vi ved brug af præcis og omhyggelig projektering, installation og test af systemet i bygninger og industrielle anlæg af alle slags.

Vores ingeniører og montører har erfaring med netop dette og de samarbejder tæt med kundens rådgiver for at sikre, at systemet er driftssikkert, har korrekt dimensionering i forhold til bygningstypen og overholder den pågældende risikoklasse.

Vi sørger altid for at have det nødvendige udstyr til rådighed for vores brandslukningsafdeling, sådan vi kan kommunikere effektivt med alle involverede parter i projektet – dette inkluderer udbydere, arkitekter og rådgivere.

Servicering i forbindelse med trapperumssprinkler

Service er en integreret del af vores arbejde og det er en ære for os at levere den bedste tilpassede løsning til alle vores kunder. Derfor er vi altid involveret i planlægningsprocessen til at identificere hvilke typer og fabrikanter af trapperumssprinklere eller andre sprinkleranlæg, der passer bedst til den enkelte kundes projekt.

Udover projektering, installation og test af anlæggene tilbyder vi også en servicekontrakt. Dette inkluderer årlige eftersyn, hjælp til tilpasning og udvidelse af anlægget i tilfælde af ændringer i virksomhedsbygningens form og mulighed for at komme i kontakt med os døgnet rundt uanset situationen. Denne service anser vi for at være afgørende for at sikre, at vores kunders trapperumssprinkler eller andre sprinkleranlæg fungerer optimalt og altid er klar til at redde liv, værdifulde aktiver og reducere forsikringspræmier.

Kontakt os

Ring, mail eller udfyld formularen
Vi vil gerne hjælpe dig!

ENCO VVS & SPRINKLER A/S er ISO 9001 kvalitetscertificeret.

sprinklerhoved

Installation af trapperumssprinkler

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til vores kunder ved at trække på vores ekspertise og mange års erfaring inden for industrielle installationer og procestekniske anlæg. Vi udfører en bred vifte af opgaver inden for svejsning og smedning, og vi udvælger omhyggeligt de rette produkter og materialer til at opfylde kundens krav til formål og kvalitet.

Vi sætter altid kunden i fokus og tilpasser installationen til deres specifikke behov. Vi dokumenterer alt grundigt, så kunden har bevis for, at deres trapperumssprinkler eller andet anlæg er overensstemmende med alle krav.

Efter installationen følger vi op i overensstemmelse med aftalen, så kunden har et klart overblik og er sikker på, at alt er forløbet problemfrit og at anlægget er klar til sikker drift.

Krav til trapperumssprinklere

Når vi installerer en trapperumssprinkler i en bygning, er det af afgørende betydning at tage hensyn til både menneskers liv og værdier. Det kræver installation efter strenge regler, hvilket kræver ekspertise i både projektering og VVS-arbejde.

Vi lægger vægt på at installere et anlæg, der kan reagere hurtigt og effektivt i brandtilfælde, og som ikke er for sensitivt for ikke at aktivere unødvendige alarmeringer hos brandvæsenet og politiet.

Vi følger alle regler og krav til punkt og prikke. Hvis interesseret kan du læse om bygningsreglementet, som er udarbejdet af Erhvervs- og Byggestyrelsen.

Hvornår er en trapperumssprinkler nødvendig?

Nogle bygninger er ikke forpligtet til at have en trapperumssprinkler eller andet sprinkleranlæg på grund af forskellige faktorer, der skal overvejes.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker mere information om vores installationsprocesser og regler og lovkrav i forbindelse med trappesprinklere og andre anlæg. Vi er altid klar til at hjælpe og give den nødvendige information.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.