Velkommen til 3 nye medarbejdere

Ny projektchef i entrepriseafdelingen

Frank Carlsen er ny projektchef i entrepriseafdelingen og han kommer til at have et specielt fokus på renoveringsarbejder.
Frank har en baggrund som blikkenslager, men har gennem de sidste mere end 20 år arbejdet med de administrative sider af byggeriet, både som VVS-formand, entreprise- og projektleder samt driftschef. Han har derfor en stor erfaring med alle byggeriets facetter, og har udbygget sine administrative egenskaber med bl.a. projektledelse og byggejura.

Frank har en stor erfaring fra flere bygge- og renoveringsprojekter, både som entreprenør- og fra bygherresiden, og er vant til at arbejde med alle faser i en byggesag, fra idéfase til aflevering/implementering til drift.

I bogholderiet kan vi byde velkommen til Kathe Dunker.

Kathe har over 30 års erfaring, bredt inden for bogholderi og lønningsbogholderi.
Hun er uddannet i et VVS firma og har tilbragt mange år i branchen, det er derfor erfarne kræfter der er klar til bl.a. at styre lønnen sikkert i mål for alle vores ansatte.

Med 15 års erfaring i servicebranchen, er serviceminded og struktureret derudover også nogle ord vi kan sætte på Kathe.

Vi ser frem til at kunne nyde godt af Kathes smittende humør og store viden.

Jogvan Hans Mellemgaard

I vores tilbud/projektafdeling har vi været så heldige at kunne opruste med en gammel kending, i det vi har ansat Jógvan Hans Mellemgaard som sprinkleringeniør.

Jógvan har været ansat hos os før og vi glæder os til endnu engang at kunne gøre brug af hans enorme erfaring og viden inden for sprinklerområdet.

Jógvan har 30 års erfaring inden for projektering af sprinkler. Derudover har han en masse praktisk erfaring inden for BIM, design, IKT og projektledelse.

Et stort og varmt velkommen til alle 3.

Seneste Nyheder

VVS Servicemontør

ENCO VVS Service A/S søger servicemontør – er du vores manglende brik… I ENCO VVS Service A/S kan vi godt lide at have travlt og

Læs mere »

Fjernvarme montør

Fjernvarme montør ENCO VVS Service A/S søger servicemontør til fjernvarmeafdelingen i Køge og omegn. – er du vores manglende brik… I ENCO VVS Service A/S

Læs mere »

Tilbage på skolebænken

Tilbage på skolebænken Ledergruppen har længe haft et ønske om at styrke ledelseskompetencerne i ENCO VVS & Sprinkler A/S for alle ledere og mellemledere. Og

Læs mere »

ENCO VVS & SPRINKLER A/S er ISO 9001 kvalitetscertificeret.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.