Medaljeregn over København

At gennemføre en uddannelse er altid noget at være stolt af. Og så engang imellem er der bare nogen der lige tager uddannelsen et skridt videre, både i forhold til evner, engagement og benhårdt arbejde. Når man så krydre det med at tage uddannelsen på et forholdsvis nyt sprog og ender med en bunke 12-taller, en medalje og et legat, så kan man ikke andet end at blive blæst en smule bagover.

I går deltog vores direktør og servicechef i et ”lille uformelt” arrangement på Københavns rådhus, sammen med Hendes Majestæt Dronningen, Københavns Overborgmester, bestyrelsen for håndværkerforeningen og selvfølgelig alle de dygtige nyuddannede.

Vores fokus og stolthed var selvfølgelig mest rettet mod vores super dygtige ”nyuddannede” VVS Energispecialist Florin Dan Banc.

Florin blev færdig som VVS Energispecialist 23/7-2020, men grundet Corona, har medaljeoverrækkelsen været udsat til i år.

Florin kom til Danmark fra Rumænien med sin kone i december 2010 og startede i voksenlære her i januar 2017. Det blev ret hurtigt klart for os, at vi her havde at gøre med en lærling med et særligt potentiale. Florin har gennem årene udviklet sig til en knald dygtig håndværker, som vi er meget glade og stolte over har valgt at blive hos os efter endt læretid.

Seneste Nyheder

VVS Servicemontør

ENCO VVS Service A/S søger servicemontør – er du vores manglende brik… I ENCO VVS Service A/S kan vi godt lide at have travlt og

Læs mere »

Fjernvarme montør

Fjernvarme montør ENCO VVS Service A/S søger servicemontør til fjernvarmeafdelingen i Køge og omegn. – er du vores manglende brik… I ENCO VVS Service A/S

Læs mere »

Tilbage på skolebænken

Tilbage på skolebænken Ledergruppen har længe haft et ønske om at styrke ledelseskompetencerne i ENCO VVS & Sprinkler A/S for alle ledere og mellemledere. Og

Læs mere »

ENCO VVS & SPRINKLER A/S er ISO 9001 kvalitetscertificeret.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.