Nyt navn, nyt logo

NYT NAVN, NYT LOGO

- stadig de samme gode relationer

Siden Jørn Kristoffersen valgte at videregive rollen som adm. direktør til Karsten Hansen, har Karsten og den øvrige ledergruppe arbejdet med strategien for de kommende 5 år.
Det har været et ønske fra ledelsen, at have et logo der klart signalerer hvem vi er og hvilke kompetencer vi har. Det er samtidigt besluttet, at vi pr. 01.06.2020 ændrer navn til ENCO VVS & Sprinkler A/S.
Vores CVR-nummer fortsætter naturligvis uændret.

”Vores valg er faldet på logoet med de 2 ”bølger” i blå og rød. Om man tænker vand og ild, varmt og koldt eller frem og retur, vil vi overlade til den enkelte kunde, ud fra hvilken relation kunden har til ENCO VVS & Sprinkler, det vigtigste for os har været genkendeligheden” udtaler Karsten Hansen.

I den kommende periode vil det nuværende logo blive ændret på biler, skilte, containere, flag, arbejdstøj med videre.
Ultimo juni vil vi lancere vores nye hjemmeside enco.dk.
Hjemmesiden skal i fremtiden klart signalere vores erfaring og kompetencer og ligeledes være omdrejningspunktet for vores strategi på de sociale medier fremover.

”Overgangen fra adm. direktør til bestyrelsesformand har været en spændende rejse, både for mig, men ikke mindst for den nye direktør og den øvrige ledergruppe. Jeg kan se, at den daglige ledelse arbejder målrettet med ”min” virksomhed og jeg er meget tryg ved den strategi der er lagt og måden den bliver implementeret på.”

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.