Nyt bestyrelsesmedlem

Indehaveren i ENCO VVS & Sprinkler har længe haft et ønske om, at få nogle inputs udefra og få tilført nogle flere kompetencer til bestyrelsen, derfor er vi stolte over at kunne præsentere Tom Lindquist som det nyeste medlem af bestyrelsen i ENCO VVS & Sprinkler A/S.

Efter 16 år som administrerende direktør og medindehaver af elinstallationsfirmaet Høyrup & Clemmensen A/S valgte Tom Lindquist at hellige sig bestyrelsesarbejdet, samt at fungere som selvstændig sparringspartner og executive rådgiver på udarbejdelse af virksomheders strategiplaner.

Sideløbende med sit direktørjob har Tom Lindquist været meget aktiv i organisationsarbejde. Fra 2002 i bestyrelsen for lokalforeningen København og siden maj 2014 i hovedbestyrelsen for Tekniq Arbejdsgiverne.

Så det er en særdeles erfaren herre, vi har fået med på holdet.

”Toms værdisæt, holdninger og erfaringer ligger tæt op af de værdier, der præger mig og firmaet. Samtidig har han en stor viden og erfaring, der kan bidrage til firmaets fortsatte udvikling.Jeg glæder mig meget til samarbejdet”

Bestyrelsen i ENCO VVS & Sprinkler A/S består nu af:

Jørn Kristoffersen – indehaver og bestyrelsesformand

Jimmi Larsen – medarbejderrepræsentant for funktionærerne

Carsten Møller – medarbejderrepræsentant for de timelønnede

Tom Lindquist

Sidsel Kristoffersen

Seneste Nyheder

Tilbage på skolebænken

Tilbage på skolebænken Ledergruppen har længe haft et ønske om at styrke ledelseskompetencerne i ENCO VVS & Sprinkler A/S for alle ledere og mellemledere. Og

Læs mere »

ENCO VVS & SPRINKLER A/S er ISO 9001 kvalitetscertificeret.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.