Nyt selskab - ENCO VVS Service A/S

Vi har hos ENCO VVS & Sprinkler A/S igennem nogle år haft en drøm. En drøm om at dele tingene lidt op, gøre det på en lidt anden måde end tidligere og nu følte vi at tiden var inde til at gøre tanke til virkelighed.

Vi har derfor den store glæde at meddele, at vi pr. 01.01.2023 har skilt vores serviceafdeling ud i et selvstændigt selskab med adm. direktør Thomas Lauritzen Jørgensen som medejer og daglig leder og Jørn Kristoffersen som hovedaktionær og bestyrelsesformand.

Det nye selskab hedder ENCO VVS Service A/S og har stadig til huse på Erhvervsvej 18, 2600 Glostrup.

Vi ser mange fordele ved opdelingen. Blandt andet endnu større fokus på service og dermed en endnu bedre betjening af vores mange servicekunder.

Derudover er det også første skridt i et generationsskifte.

Alle medarbejdere – funktionærer, svende og lærlinge, der beskæftiger sig med VVS service og fjernvarme, er kommet med over i det nye selskab.

Så det er samme dedikerede hold af medarbejdere der står klar, til at servicere vores kunder fremover.

ENCO VVS & Sprinkler A/S vil køre videre som hidtil, men udelukkende beskæftige sig med entreprise opgaver og sprinklerservice.

Vi håber, at I vil tage godt imod vores søsterselskab ENCO VVS Service A/S.

Vi ser frem til at fortsætte udbygningen af vores gode relationer.

Seneste Nyheder

VVS Servicemontør

ENCO VVS Service A/S søger servicemontør – er du vores manglende brik… I ENCO VVS Service A/S kan vi godt lide at have travlt og

Læs mere »

Fjernvarme montør

Fjernvarme montør ENCO VVS Service A/S søger servicemontør til fjernvarmeafdelingen i Køge og omegn. – er du vores manglende brik… I ENCO VVS Service A/S

Læs mere »

Tilbage på skolebænken

Tilbage på skolebænken Ledergruppen har længe haft et ønske om at styrke ledelseskompetencerne i ENCO VVS & Sprinkler A/S for alle ledere og mellemledere. Og

Læs mere »

ENCO VVS & SPRINKLER A/S er ISO 9001 kvalitetscertificeret.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.