Hos ENCO VVS & SPRINKLER A/S har vi stor erfaring med sprinkleranlæg, og siden 1993 har vi udført alle former for sprinkleranlæg. Hvert år installerer vi flere tusinde sprinklere, og vi har stor ekspertise i at opstille sprinkleranlæg, der passer til den enkelte kunde. Dette gør os til dit professionelle sprinkler firma.

Professionelt sprinkler firma

ENCO VVS & SPRINKLER A/S følger vores kunder hele vejen, når vi opsætter deres sprinkleranlæg. Som sprinkler firma designer, installerer, implementerer og servicerer efter at sprinkleranlægget, er sat op. Samtidig udfører vi egen projektering af sprinkler opgaver og har en sprinkleringeniør og en teknisk tegner ansat. Hos os gør vi en stor ære ud af, altid at være opmærksomme på hvilken type sprinkleranlæg, der passer til den enkelte kunde.

Det, at vi er med i planlægningsprocessen, gør, at vi altid kan vælge det sprinkleranlæg, som opfylder den enkelte virksomheds behov f.eks. i forhold til bygningens anvendelse og produktion. Det er også derfor, at vi gør brug af alle typer og fabrikanter af sprinkleranlæg.

Vi tilbyder vores kunder en servicekontrakt i forbindelse med deres sprinkleranlæg, om de er nye eller allerede eksisterende. Vi opfatter service som en selvfølge og en naturlig del af vores arbejde som sprinkler firma. Vores medarbejdere servicerer vores kunders sprinklersystemer ved blandt andet, at udfører de årlige eftersyn, stå klar til at hjælpe til døgnet rundt og løbende sørge for tilpasning og udvidelse af anlægget, hvis virksomheden ændrer form.

ENCO VVS & SPRINKLER A/S har udelukkende erfarne og kompetente medarbejdere, som på yderst professionel vis, sørger for at kundens sprinklerprojekt bliver udført på den måde, der passer bedst til den specifikke virksomhed og derefter følger kundens projekt med en servicekontrakt. 

Kontakt os

Ring, mail eller udfyld formularen
Vi vil gerne hjælpe dig!

Sune

Sune Aner

Serviceleder - Sprinkler service

ENCO VVS & SPRINKLER A/S er ISO 9001 kvalitetscertificeret.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.