ENCO VVS & SPRINKLER A/S er blandt Danmarks førende specialister inden for VVS og sprinkler. Vi arbejder og udfører komplekse opgaver og projekter – store som små. Vi tror på, at et godt samarbejde og gode relationer er lig med et godt projekt, og en stor del af vores arbejde bygger netop også på faste servicekontrakter.

Vores kunder findes både i det offentlige, såsom regioner, kommuner og fjernvarmeværker, men også i det danske erhvervsliv, blandt andet i form af ejendomsadministratorer, erhvervsbyggeri og større virksomheder. Vores arbejde består i at sikre at alle vores kunder, altid får det bedst mulige.

Vi har branchens dygtigste og mest motiverede og erfarne medarbejdere. Hos ENCO VVS & SPRINKLER A/S holder vi os altid opdateret, og vi er altid opdateret med den nyeste udvikling inden for feltet, og med det følger et højt serviceniveau.

Løsninger tilpasset den enkelte kunde

Hos ENCO VVS & SPRINKLER A/S går vi højt op i den enkelte virksomhed. Derfor sørger vi altid for, at vores løsninger passer præcis til den enkelte kunde. Derfor har vi også forskellige fremgangsmåder, så vi altid tilpasse vores løsning til den enkelte kundes behov og ønsker.

Vores fremgangsmåder bygger på samarbejde mellem alle parter, så det færdige VVS- og sprinklerprojekt, altid står klar, når entreprisen starter op. Vi tager ofte forskellige samarbejdspartnere med på sidelinjen, f.eks. VVS-ingeniører og -teknikere samt totalentreprenører, som blandt andet hjælper til med rådgivning, konstruktion og service. På den måde opnår vi altid det bedst mulige resultat på kundens projekter.

Hvorfor en servicepakke sparer tid

ENCO VVS & SPRINKLER A/S tilbyder vores kunder muligheden for at få en servicepakke. Her sørger vi for, at alle kundens tekniske installationer altid fungerer. Det betyder, at vores kunders virksomhed sparer tid, da vi tager eventuelle driftsforstyrrelser i opsvinget, så de aldrig når at blive et problem. Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring, og derfor kan ENCO VVS & SPRINKLER A/S altid rådgive og hjælpe til med jeres specifikke projekt.

Kontakt os

Ring, mail eller udfyld formularen
Vi vil gerne hjælpe dig!

Christian Hegner

Serviceleder – VVS Service

Frank Mortensen

Serviceleder - VVS Service

Marc Svensson

Serviceleder - VVS Service

Patricia Friis

Servicekoordinator - VVS Service

ENCO VVS & SPRINKLER A/S er ISO 9001 kvalitetscertificeret.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.