Uddannelse i transformations coaching hos Mindjuice Academy

I ENCO VVS & Sprinkler ved vi, at uddannelse og udvikling af vores medarbejdere i alle led af organisationen er vejen frem. Derfor har vi altid tilstræbt at opsøge og udvikle vores kompetencer inden for vores faglige kompetence områder. Men senest har vores servicechef Thomas, gennemført en coach uddannelse hos Mindjuice Academy, så vi kan blive endnu skarpere på også at videreudvikle os på et personligt plan og som team.

Som et led i vores bestræbelse på at skabe en spændende og moderne arbejdsplads, hvor vi kan fastholde og tiltrække dygtig arbejdskraft, har vi sendt vores servicechef Thomas på videreuddannelse, hvor han har uddannet sig som coach hos Mindjuice Academy.

Uddannelsen er certificeret med den højeste godkendelse en coachinguddannelse kan få, og han vil kunne bruge den til at støtte sine medarbejdere i deres personlige udvikling og i udviklingen af mellemlederne, så de er bedre klædt på.
Det er et længerevarende kursusforløb, som har budt på en masse nye værktøjer inden for områderne: Personligt lederskab, selvindsigt og kraftfuld kommunikation.

Kvalitetsuddannelser til vores medarbejdere, er en investering der vil bringe positiv udvikling til projekter i alle afdelinger af ENCO VVS & Sprinkler A/S

Seneste Nyheder

Tilbage på skolebænken

Tilbage på skolebænken Ledergruppen har længe haft et ønske om at styrke ledelseskompetencerne i ENCO VVS & Sprinkler A/S for alle ledere og mellemledere. Og

Læs mere »

ENCO VVS & SPRINKLER A/S er ISO 9001 kvalitetscertificeret.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.