Servicekoordinator

Trives du med at sagerne lander på dit bord, og brænder du for service, er det måske dig vi skal ansætte i rollen som vores nye Servicekoordinator?

Personale-match søger for Enco VVS & Sprinkler A/S, beliggende i Glostrup, en servicemindet, udadvendt og struktureret servicekoordinator til fastansættelse, snarest mulig.

ENCO VVS & Sprinkler A/S er inde i en positive udvikling, hvor vi har fokus på forandring og optimering af deres virksomhedsstruktur samt arbejdsprocesser. For hos ENCO VVS & Sprinkler tilbyder de deres kunder de bedste løsninger, og deres medarbejdere den bedste arbejdsplads.

De arbejder i et åbent kontorlandskab, fordi de er afhængige af hinandens kompetencer – og fordi de tror på at samarbejde og åbenhed skaber det optimale arbejdsmiljø.

Som et led i dette, søger de en servicekoordinator, der med sine gode kommunikationsevner og sit positive servicemindede sind, skal stå i spidsen for koordineringen af deres engagerede team.

I rollen som servicekoordinator og med sans for planlægning og struktur, vil du i samarbejde med vores team af serviceledere, få det overordnede ansvar for planlægning af vores servicemontører.

Du har det store overblik og kan bevare fatningen i stressede situationer – fordi de hos ENCO VVS & Sprinkler A/S er en virksomhed i et dynamisk miljø hvor det til tider kan gå stærkt og fordi de mener at SAMMEN er de mere kreative og bedre end deres konkurrenter.

Vi forestiller os du

  • Har et højt kvalitets- og serviceniveau og sætter en ære i at yde god service.
  • Har erfaring fra entreprenørbranchen og gerne VVS / Sprinkler
  • Har sans for planlægning og struktureret
  • Har erfaring med rådgivning og koordinering
  • Er positiv af natur.

Søg jobbet

Rekrutteringen varetages af Susan Larsen, Rekrutteringschef fra Personale-match.

Spørgsmål vedrørende stillingen rettes udelukkende til Susan på mail: susan@personale-match.dk eller på mobil nr. 42511828.

Der holdes samtaler løbende og stillingen besættes, når vi har fundet den rette kandidat. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV.

Vi tilbyder:

Tør du udfordre dig selv i hverdagen? Er du omstillingsparat, initiativrig og erfaren så er det dig ENCO VVS & Sprinkler A/S mangler fordi vi SAMMEN er mere kreative og bedre end vores konkurrenter.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.