Servicekoordinator

Trives du med at sagerne lander på dit bord, og brænder du for service, er det måske dig vi skal ansætte i rollen som Servicekoordinator i vores serviceafdeling?

ENCO VVS Service A/S, beliggende i Glostrup, søger en servicemindet, udadvendt og struktureret servicekoordinator til fastansættelse, snarest mulig.

ENCO VVS Service A/S er inde i en positiv udvikling, hvor vi har fokus på forandring og optimering af vores virksomhedsstruktur samt arbejdsprocesser. For hos ENCO VVS Service A/S tilbyder vi vores kunder de bedste løsninger, og vores medarbejdere den bedste arbejdsplads.

Vi arbejder i et åbent kontorlandskab, fordi vi er afhængige af hinandens kompetencer – og fordi vi tror på at samarbejde og åbenhed skaber det optimale arbejdsmiljø.

Som et led i dette, søger vi en servicekoordinator til vores serviceafdeling, der med sine gode kommunikationsevner og sit positive servicemindede sind, skal stå i spidsen for koordineringen af vores engagerede team.

I rollen som servicekoordinator og med sans for planlægning og struktur, vil du i samarbejde med servicelederen i afdelingen, få det overordnede ansvar for planlægningen i afdelingen.

Du har det store overblik og kan bevare fatningen i stressede situationer – fordi vi hos ENCO Service A/S er en virksomhed i et dynamisk miljø, hvor det til tider kan gå stærkt og fordi vi mener at SAMMEN er vi mere kreative og bedre end vores konkurrenter.

Vi forestiller os du

  • Har et højt kvalitets- og serviceniveau og sætter en ære i at yde god service.
  • Har erfaring fra entreprenørbranchen og gerne Fjernvarme / VVS / Sprinkler
  • Har sans for planlægning og er struktureret
  • Har erfaring med rådgivning og koordinering
  • Er positiv af natur.

Interesseret og fagligt kvalificeret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Servicechef Thomas Jørgensen på tlf.nr.: 31149532. Ansøgningen skal sendes til Thomas på mail thj@encovvs.dk.

Der holdes samtaler løbende og stillingen besættes, når vi har fundet den rette kandidat. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV.

Vi tilbyder:

Tør du udfordre dig selv i hverdagen? Er du omstillingsparat, initiativrig og erfaren så er det dig ENCO VVS Service A/S mangler fordi vi SAMMEN er mere kreative og bedre end vores konkurrenter.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.