Sprinkler Overmontør

Sprinkler Overmontør

- er du vores manglende brik…

ENCO VVS & Sprinkler A/S er inde i en rivende udvikling, hvor vi har fokus på forandring og optimering af vores virksomhedsstruktur og arbejdsprocesser. Hvorfor? fordi vi hos ENCO VVS & Sprinkler A/S ønsker at tilbyde vores kunder de bedste løsninger, og vores medarbejdere den bedste arbejdsplads. Som et led i denne udvikling, ønsker vi at styrke serviceafdelingen, og søger derfor en forretningsorienteret sprinklerovermontør, til at indgå i vores engagerede og dedikerede team.
Vi arbejder med en flad organisationsstruktur. Vi sidder i et åbent kontorlandskab, da vi er afhængige af hinandens kompetencer. I fællesskab skabes de bedste resultater og vi tror på, at samarbejde og åbenhed skaber det optimale arbejdsmiljø.
Som serviceovermontør hos ENCO VVS & Sprinkler A/S bliver du en del af et team på 35 medarbejdere. Du vil have et tæt samarbejde med vores servicekoordinator og de øvrige overmontører – Du refererer til servicechefen.
Dine primære arbejdsopgaver

  • Drift og ledelse af servicesager
  • Vækst af nye kunder
  • Vedligeholdelse af eksisterende kundeportefølje
  • Kontakt til kunder og leverandører
  • Økonomiansvarlig på egne sager
  • Kvalitetssikring iht. vores ISO system
  • Mandskabspleje
  • Effektiv omkostningsstyring

Din profil

Du er initiativrig og har lyst til at løse opgaver selvstændigt. Som teamplayer drives du af, at skabe succes i samarbejde med dine kollegaer. Dine gode kommunikationsevner gør dig i stand til, at samarbejde på tværs af funktioner.
Du har ikke nødvendigvis den store erfaring med sprinkler, men du har lysten til at lære. Du vil naturligvis blive sat grundigt ind i systemer, love og regler.
Du har det store overblik og kan bevare fatningen i stressede situationer fordi ENCO VVS & Sprinkler A/S er en virksomhed i et dynamisk miljø, hvor det til tider kan gå stærkt.

Dine personlige og faglige kompetencer:

Søg jobbet

Rekrutteringen varetages af Susan Larsen, Rekrutteringschef fra Personale-match.

Spørgsmål vedrørende stillingen rettes udelukkende til Susan på mail: susan@personale-match.dk eller på mobil nr. 42511828.

Der holdes samtaler løbende og stillingen besættes, når vi har fundet den rette kandidat. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV.

Vi tilbyder:

Tør du udfordre dig selv i hverdagen? Er du omstillingsparat, initiativrig og erfaren så er det dig ENCO VVS & Sprinkler A/S mangler fordi vi SAMMEN er mere kreative og bedre end vores konkurrenter.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.