Projektchef

Træk anførerbindet på armen og tag projektcheftrøjen på!

Som ENCO VVS & SPRINKLERs nye midtbanespillende projektchef kommer du langt i turneringen, når du er med til at udforme og følge planen for tid, økonomi og kvalitet på VVS-fagentreprisen. Her rykker du kun op i den bedste serie, når du bliver selvledende og spiller alle parter på fagentreprisen gode med et mål; at skabe gode relationer undervejs.
ENCO VVS & SPRINKLER glæder sig til at byde dig velkommen på et professionelt, erfarent og kompetent hold. Din nye træner og direkte leder Claus samt dine 6 nærmeste kollegaer fra entreprise har vundet et hav af VVS- & sprinklerentreprise trofæer fra den absolut bedste serie i Danmark. Claus spiller dig god ved at supportere, give dig stor indflydelse og investere i dine personlige og faglige progressioner mange år fremover.

Når vi om 12 måneder kigger tilbage, rykkede du op i den bedste serie fordi du...

• Tog ejerskab for overordnet projektstyring på en stor VVS-fagentreprise på 30-40 mio. kr. Du agerede daglig leder for 1-2 entrepriseledere i entrepriseafdelingen, da du udformede planen og sikrede planlagt fremdrift, satte retning, guidede og supporterede.
• Etablerede, vedligeholdte og udbyggede gode relationer til bygherre, entrepriseledere, svende og samarbejdspartnere, mfl.
• Satte dig i førersædet for din egen fortsatte faglige og personlige udvikling og inspirerede andre til at følge dig. Dine progressioner bemærkes af folkene omkring dig, der er overbevidst om, at du er den helt rette projektchef og din udvikling understøttes af din leder, ENCO VVS & SPRINKLERs udviklingsprogram og relevante kurser.

Du....

…efterlever at skabe gode relationer ligesom os. Du har enten været projektleder på VVS-entrepriser minimum 5 år eller har allerede taget skridtet op i projektchefrollen inden for de seneste år. Uanset hvad er du fagligt knivskarp, hviler i dig selv og er klar til at bære projektcheftrøjen hos ENCO VVS & SPRINKLER. Det en fordel, hvis du kender lidt til sprinkler, men du har en kollega, der er sprinkleringeniør, som er klar på at supportere dig inden for regler og faglighed.
Hos ENCO VVS & SPRINKLER…
Bliver du en del af et entreprenørfirma med gamle rødder, der spiller med i den absolutte VVS- og sprinklerelite med en omsætning, der har rundet 100 mio. kr. årligt og en ordrebog, der bugner. Én bærende værdi; GODE RELATIONER skaber her længerevarende samarbejder eksternt med kunder, vareleverandører, underentreprenører og internt. Dine ca. 100 nye dedikerede og kompetente kollegaer fra entreprise og service prioriterer kunderne, der ofte er at finde blandt større hovedentreprenører, den offentlige sektor, rådgivere og store erhvervsvirksomheder. Baren sættes således højt for ordentlig kommunikation, gensidig respekt og vidensdeling.

Søg jobbet

Vil du høre mere om, hvad der skal til for at spille med? Eller vil du med på holdet?
Så kontakt rekrutteringskonsulent Sune Vig på telefon 78 79 66 08 eller send en mail til svi@mindgroup.dk.
Mind varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor CV og ansøgning skal sendes til dem, hvori du kort beskriver din motivation og 2-3 relevante resultater, du har skabt i din karriere.
Vi indkalder løbende til samtaler.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.