Ny formand for bestyrelsen i ENCO VVS & Sprinkler A/S

Ny formand for bestyrelsen i ENCO VVS & Sprinkler A/S

I forbindelse med at Keld Jensen går på pension. har han valgt at fratræde sin hverv som bestyrelsesformand for ENCO VVS & Sprinkler A/S.

Virksomhedens indehaver Jørn Kristoffersen har valgt at blive bestyrelsesformand i den kommende periode. Jørn Kristoffersens plan er at udvide bestyrelsen med medlemmer, der kan bidrage med relevante kompetencer og underbygge vores ønske om fremtidig vækst på både top- og bundlinje.

” Efter 27 år som ejer af ENCO VVS & Sprinkler A/S har jeg nu valgt at give ansvaret for den daglige drift videre til Karsten Hansen og den øvrige ledergruppe. Det er vigtigt for mig at sikre kontinuiteten i virksomheden, stadig have min regelmæssige gang i huset og bevare min tilknytning til vores samarbejdspartnere. Som bestyrelsesformand kan jeg sikre at værdien ”gode relationer” også er den bærende værdi i de kommende år. Min nye rolle giver mig samtidigt mulighed for at have mere fritid og nyde den frihed det giver ikke at være en del af den daglige drift 24/7/365”

Jørn Kristoffersen har i de seneste måneder haft rollen som fungerende Entreprisechef, en rolle som han udfylder indtil en kompetent og kvalificeret afløser er fundet.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.