Karriere

Gør karriere hos ENCO VVS & Sprinkler A/S

Med en karriere hos ENCO VVS & SPRINKLER A/S får du muligheden for at kombinere praktisk viden med avanceret teknologi, når du er på arbejde. Hos os bliver du en del af et hold, og vi samarbejder med stor entusiasme, nysgerrighed, dialog og handlekraft.

Vil du vide mere om dine fremtidsmuligheder hos ENCO VVS & SPRINKLER A/S. Så kontakt os via knappen nedenfor og hør om mulighederne for en karriere hos os.

En karriere der bygger på viden og samarbejde

Hos ENCO VVS & SPRINKLER A/S giver vi dig rammerne til at udvikle dig på alle punkter – både fagligt og personligt. Vi stiller høje krav til vores medarbejdere, men giver dig samtidig muligheden for at sætte dit eget præg på de projekter, du er en del af samt på vores virksomhed generelt.

Vores arbejde er en kombination af flere års erfaring, eminent service og helt ny viden. Derfor er vi også stolte over det arbejde, vi udfører for vores kunder. Et arbejde du vil være med til at udføre på professionel vis.
Som medarbejder hos ENCO VVS & SPRINKLER A/S bliver du en del af en virksomhed, hvor gode relationer er en værdi, som sættes højt. Vores samarbejde med kunderne er vores første prioritet. Det er et samarbejde, der bygger på kommunikation, gensidig respekt og vidensdeling. Vi mener, at det er grunden til, at vi året rundt kan udføre og servicere på projekter, som udfordrer os og optimerer vores arbejde. Vejen til det bedste resultat findes i vores optik i et solidt samarbejde mellem kunder, kollegaer og samarbejdspartnere.

Ledige stillinger

Johs smil

VVS Servicemontør

ENCO VVS Service A/S søger servicemontør – er du vores manglende brik… I ENCO VVS Service A/S kan vi godt lide at have travlt og ...
Læs mere
Fjernvarme unit til hjemmeside

Fjernvarme montør

Fjernvarme montør ENCO VVS Service A/S søger servicemontør til fjernvarmeafdelingen i Køge og omegn. – er du vores manglende brik… I ENCO VVS Service A/S ...
Læs mere

ENCO VVS & SPRINKLER A/S er ISO 9001 kvalitetscertificeret.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.