ENCO VVS & SPRINKLER A/S serviceafdeling består af ca. 35 yderst kompetente og dedikerede ansatte, der arbejder som servicemontører, lærlinge og funktionærer.
Vores serviceafdeling arbejder især med større kunder såsom regioner, kommuner, fjernvarmeværker, ejendomsadministratorer, storcentre og større erhvervsvirksomheder. Udover det foretager de også en del mindre entrepriser på både VVS og sprinkler og bakker samtidig vores entrepriseafdeling op.

GODE RELATIONER er en værdi, som ENCO VVS & SPRINKLER A/S stiller meget højt. Derfor værdsætter vi også vores mange faste service- og rammeaftaler. Vi mener nemlig, at længerevarende samarbejder er til gavn for alle parter af et projekt.

Hos ENCO VVS & SPRINKLER A/S sætter vi altid vores kunder først. Det betyder bl.a. at vi kun bruger anerkendte mærkevarer fra anerkendte leverandører, så vores serviceafdeling altid kan give vores kunder det bedst mulige. Samtidig har vi også døgnvagtsservice og står altid klar til at hjælpe. Det gælder uanset tidspunkt på døgnet, og om kundens projekt er indenfor VVS Erhverv, Sprinkler, Industri og Energioptimering.

Vi ved, at alle projekter kræver deres egen specifikke udformning og fremgangsmåde, og derfor arbejder vores serviceafdeling altid nøje ud fra den enkelte kundes ønsker og behov.

Kontakt os

Ring, mail eller udfyld formularen
Vi vil gerne hjælpe dig!

Thomas L. Jørgensen

Adm. Direktør

Christian Hegner

Serviceleder – VVS Service

Frank Mortensen

Serviceleder – VVS Service

Johs Kjær

Serviceleder - Fjernvarme

Marc Svensson

Serviceleder – VVS Service

Nderim Beluli

Serviceleder - Fjernvarme

Maria Marker

Servicekoordinator - Fjernvarme

Patricia Friis

Servicekoordinator - VVS Service

Mathias Holmelund

Serviceleder - Sprinkler Service

Pernille Sommer Tvernø

Pernille Tvernø

Servicekoordinator

Sidsel Kristoffersen

Serviceadministrator

ENCO VVS & SPRINKLER A/S er ISO 9001 kvalitetscertificeret.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.