ENCO VVS & Sprinkler har projekteret og udført sprinklerinstallationer siden 1984 og vi har altid haft fokus på at de anlæg, vi leverer – i tilfælde af brand , skal redde menneskeliv og værdifulde aktiver. Et sprinkleranlæg sikrer også oftest en væsentlig reduktion af forsikringspræmien.

Vi er præcise og grundige, når vi projekterer, installerer, og afprøver sprinkleranlæg til alle former for byggeri og industrielle anlæg.

I samarbejde med kundens rådgiver sikrer vi, at alle sprinkleranlæg er driftssikre og veldimensionerede. Alt efter bygningstype og risikoklasse.

Vores dygtige og rutinerede sprinkleringeniører og holdet af engagerede montører, trækker alle på mange års erfaring på sprinklerområdet. Alle detaljer planlægges på vores kontor og er koordineret, når vores team går i gang med installationen. Vi garanterer, at teknisk knowhow og ressourcer spiller tæt sammen – lige fra projektering til afprøvning og levering.

Vores sprinklerafdeling er naturligvis opdateret med det nødvendige digitale udstyr, så der kan kommunikeres med alle aktører, herunder udbydere, arkitekter og rådgivere.

Vi har erfaring i projektering og montering af:

Kontakt os

Ring, mail eller udfyld formularen
Vi vil gerne hjælpe dig!

ENCO VVS & SPRINKLER A/S er ISO 9001 kvalitetscertificeret.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.